مشخصات گوشی ایفون 11 پرو مکس
نوشته شده توسط : رز علینژاد

امسال هم اپل مثل هر سال سخت‌افزار آیفون‌های جدید را بهبود داد، دستی به طراحی‌شان کشید و چندتایی قابلیت جدید به آن‌ها اضافه کرد. اما علاوه بر این شاهد برطرف شدن برخی عقب‌ماندگی‌ها نسبت به دنیای اندروید نیز بودیم. مثل سرعت شارژ باتری و حالت شب دوربین که حسابی کارایی‌شان را در پرچمداران اندرویدی اخیر نشان داده بودند و جای خالی آن‌ها حسابی در آیفون احساس می‌شد. حالا آیفون‌های سری «پرو» (Pro) که بهترین پرچمداران ساخته شده به دست اپل هستند با این تغییرات کمتر از همیشه از سوی دنیای اندروید تهدید می‌شوند، اما یک رقیب جدید به نام آیفون ۱۱ در خانواده‌ی خود دارند، محصولی که با قیمت بسیار مناسب‌تر عرضه می‌شود و بیشتر ویژگی‌های اصلی آیفون ۱۱ پرو و گوشی ایفون ۱۱ پرو مکس را در خود دارد. در ادامه با ویدیوی بررسی آیفون ۱۱ پرو مکس همراه باشید تا ببینیم این محصول برای رقابت چه در چنته دارد و اصلا چرا پسوند «حرفه‌ای» را مقابل نامش می‌بینیم.

طراحی گوشی ایفون 11 پرو مکس

شکل و قیافه پشت iPhone 11 Pro Max طوری مخوف است که چشم ها را درشت کرده و به گوشی های اندرویدی اشاره می کند، «سریع بیا دنبالم». سه لنز دوربین به قدری بزرگ هستند که احساس می کنید انگار می خواهند خود را از پشت گوشی بیرون پرتاب کنند. گلس پشت با رنگ و پرداخت مات، بسیار شکیل و دوست داشتنی است، که در مقایسه با گوشی تبلت هایی مثل گلکسی نوت 10 و هواوی پی 30 پرو، اصلا مستعد اثر لکه و چربی انگشت نیستند.

اپل ادعا می کند که جلو و پشت آیفون 11 پرو مکس دارای محکم ترین گلس در گوشی های هوشمند است. این ادعا با انجام آزمایش سقوط آیفون 11 پرو مکس از ارتفاع های مختلف روی پیاده رو و کف خیابان بررسی شد. اپل محکم بودن گوشی های خود را با ویژگی ضد آب بودن ترکیب کرده است، آیفون 11 پرو مکس دارای مقاومت در برابر آب ارتقاء یافته با پشتیبانی از استاندارد IP68 است و می تواند به مدت 30 دقیقه در زیر آب به عمق 4 متری غرق شود بدون اینکه مشکلی پیش بیاید. (این عمق، 2 متر بیشتر از مقاومت آبی در آیفون ایکس مکس است.)

iPhone 11 Pro Max در 4 رنگ ساخته و به بازار عرضه شده است حال اینکه آیفون 11 معمولی دارای 6 رنگ بندی است. و بجای رنگ های خوشایند مثل سبز، بنفش و زرد، اپل برای آیفون ایکس مکس خود به گزینه های محافظه کارانه و رنگ هایی که مشتری پسندتر است روی آورده است، رنگ هایی مثل سبز تیره که تنها با نوار استیل ضد زنگ و با حلقه های دور دوربین می درخشد، خاکستری تیره، نقره ای و طلایی سایر گزینه های رنگ این گوشی هستند، به خاطر همین، آیفون 11 پرو مکس به آیفون 11 معمولی حسادت می کند.

 

آیفون 11 پرو مکس از جلو شبیه به آیفون ایکس مکس است. ناچ در سمت بالا مکانی برای دوربین تشخیص چهره Face ID TrueDepth است که زیاد جالب نیست اما هنوز از ان استفاده می شود.

 

iPhone 11 Pro Max در ابعاد 6.2 × 3.06 × 0.32 اینچ و با وزن 225.9 گرم، گوشی است که قابل دست گرفتن است و در کل با آن راحت خواهید بود. این از آیفون ایکس اس مکس 208 گرمی سنگین تر و کمی ضخیم تر است. گلکسی نوت 10 پلاس که دارای صفحه نمایش بزرگتر 6.8 اینچی است، و با وزن 195.5 گرم سبکتر و با ابعاد 6.4 × 3 × 0.31 اینچ کمی باریک تر و لاغر تر است.

 صفحه نمایش

واقعا نمی‌توان کاربران را نکوهش کرد اگر متوجه تفاوت این نمایشگرهای جدید XDR با پنل‌های نمایش قبلی آیفون‌ها باشند. به هرحال آیفون ۱۱ پرو همان نمایشگر ۵.۸ اینچ اولد با تراکم پیکسلی ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ مدل‌های XS و X و آیفون ۱۱ پرو مکس نمایشگر مشابه اولد ۶.۵ اینچ با تراکم پیکسلی ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ مدل XS Max را دارد. ولی در اسم این نمایشگرها از اصطلاح XDR استفاده شده است که کاربر نمی داند یک ترفند بازاریابی یا یک تغییر اساسی است.

XDR مخفف کلمه eXtreme Dynamic Range است که به گفته اپل پیشرفت این شرکت در زمینه استاندارد HDR است. به طور کلی، نمایشگرهای جدید حداکثر روشنایی بیشتر از ۸۰۰ نیت را دارند که در صورت لزوم به ۱۲۰۰ نیت نیز می رسند. اولدهای XDR همچنین کنتراست ۱,۰۰۰,۰۰۰:۱ مدل‌های XS را در دو آیفون پرو ۱۱ و پرو ۱۱ مکس به افزایش می‌دهند.

بنابراین به طور خلاصه بگوییم این نمایشگرها در مقایسه با اولدهای آیفون XS و XS Max روشن‌تر هستند و دو برابر کنتراست بالاتری دارند. آن‌ها مانند جدیدترین پنل های Dynamic AMOLED سامسونگ دامنه دینامیک بیشتر از مقدار استاندارد HDR دارند.

نمایشگرهای هر دو گوشی تراکم پیکسلی عالی ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ دارند و مانند مدل قبل خود نمایشگر آیفون پرو ۱۱ دقت ۱۱۲۵ در ۲۴۳۶ پیکسل و پنل نمایش ۶.۵ اینچ آیفون ۱۱ پرو مکس دقت ۱۲۴۲ در ۲۶۸۸ پیکسل دارند. هر دو اولد از استانداردهای مرسوم HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی می‌کنند.

این نمایشگرها مجددا از تنظیمات تخصصی True Tone بهره می برند. توسط آن تعادل سفید با استفاده از حسگر نور محیطی ۶ کاناله به صورت خودکار تصحیح می‌شود. این الگوریتم تعادل سفید را براساس نور محیطی اصلاح می‌کند تا رندر رنگ‌های سفید و خاکستری دقیق‌تر شود.

در پایان، ورودی لمس همان نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز را دارد تا تاخیر لمس به صفر برسد و روان بودن فرامین لمسی بیشتر شود. نرخ تازه‌سازی تصویر همچنان ۶۰ هرتز است و امیدواریم اهالی کوپرتینو مسیر دو شرکت وان پلاس و ایسوس را در این زمینه در پیش گیرند.

در زمان سنجش میزان روشنایی این نمایشگر با افزایش آن تا انتها به عدد ۸۱۱ نیت رسیدیم که از وعده اپل و از حداکثر میزان روشنایی پنل گلکسی نوت ۱۰ پلاس سامسونگ بیشتر است و روشنایی نمایشگر محصول کره‌‌ای تنها در حالت خودکار به نزدیک این عدد می رسد.

اپل می‌گوید میزان روشنایی این نمایشگر در صورت لزوم حتی به عدد خیره کننده ۱۲۰۰ نیت می‌رسد. این مقدار دو برابر میزان روشنایی نمایشگر دو گوشی آیفون XS و XS Max راست و ما حدس می‌زنیم این مقدار کنتراست دو برابر وعده داده شده شرکت را نیز تایید می‌کند.

اپل یقینا از این میزان روشنایی در هنگام پخش فیلم های HDR استفاده می‌کند چون ما نتوانستیم به کمک ابزار و اپلیکیشن‌هایمان به این عدد برسیم.

با وجود این، اولدهای این دو گوشی جزو روشن‌ترین نمایشگرهای گوشی های هوشمند موجود در بازار قرار می‌گیرند.

نمایشگر گوشی آیفون ۱۱ پرو مکس دقت رنگ عالی دارد به نحوی که ما میانگین DeltaE برابر با ۲.۴ و حداکثر انحراف ۵ را در فضای رنگی sRGB اندازه گرفتیم.

نمایشگر آیفون ۱۱ پرو حتی در فضای رنگی sRGB دقیق تر است و میانگین DeltaE برابر با ۱.۶ و حداکثر انحراف ۲.۳ دارد. این دو گوشی از پوشش رنگی DCI-P3 پشتیبانی می‌کنند و آن‌ها به صورت خودکار زمانی که این نوع محتوا در نمایشگر پخش می شوند از آن استفاده می‌کنند.

جنبه شگفت‌انگیز ماجرا این است این نمایشگرها حتی زمانی که میزان روشنایی را به حداقل مقدار خود یعنی ۱.۹ نیت کم می‌کنید، این سطح دقت را حفظ می‌کنند.

دوربین

اپل در نهایت لنز سوم را به دوربین اصلی خودش اضافه کرد. هر سه لنزی که برای دوربین اصلی این گوشی استفاده شده سنسورهای 12 مگاپیکسلی دارند.

لنز اصلی که پیکسل‌های 1.4 میکرومتری دارد به f/1.8 مجهز شده و به تثبیت کننده اپتیکال تصاویر هم مجهز است در حالی که برایش فوکوس خودکار دوتایی پیکسل‌ها هم استفاده شده.

لنز دوم هم سنسور 12 مگاپیکسلی دارد و یک لنز تلفوتو به حساب می‌آید و قابلیت زوم 2 برابر اپتیکال را برای این گوشی فراهم می‌کند. این لنز نور بیشتری نسبت به نسل قبل دریافت می‌کند و به f/2.0 مجهز شده و از ویژگی OIS پشتیبانی می‌کند.

لنز سوم هم سنسور 12 مگاپیکسلی دارد و یک لنز اولترا واید است و می‌تواند تا 120 درجه را پوشش دهد. این لنز از موهبت OIS محروم است.

دوربین سلفی هم در آیفون‌های جدید بهبود داشته‌اند. لنز تایم آو فلایت برای تشخیص چهره، پرتره و Animoji ها به کار می‌رود. لنز اصلی دوربین سلفی سنسور 12 مگاپیکسلی دارد که به f/2.2 مجهز است. زمانی که گوشی را در حالت عمودی نگه می‌دارید آیفون شما زاویه دید 30 میلی‌متری و سلفی 7 مگاپیکسلی را بازسازی می‌کند و زمانی که آن را در حالت افقی بگیرید رزولوشن 12 مگاپیکسلی با دیدی کامل استفاده می‌شود. البته می‌توانید بین هر کدام از این حالت‌ها به صورت دستی سوییچ کنید.

لنزهای اصلی آیفون به صورت دائم با هم در ارتباط هستند و زمانی که بین آن‌ها جا به جا می‌شوید نقطه فوکوس به طور خودکار اصلاح می‌شود و تنظیمات نوردهی هم به همان صورت ذخیره می‌شود. این حالت هم برای عکاسی و هم برای فیلم‌برداری پاسخگو است.

در صفحه ویوفایندر دوربین این گوشی می‌توانید تمام زاویه‌ای که تحت پوشش لنزها است را مشاهده کنید و در نتیجه در همان حالت زنده ببینید که چه سوژه‌ای در تصویر شما قرار دارد و چه سوژه‌ای خارج از سوژه است.

نایت مود گزینه‌ای است که به دوربین این گوشی هوشمند راه پیدا کرده است. با کمک این تکنولوژی می‌توانید عکس‌هایی روشن‌تر در نور کم تهیه کنید. آیکون مربوط به این ویژگی بالای صفحه به نمایش در می‌آید. زمانی که در نور کم عکاسی می‌کنید کنار این آیکون به شما مدت‌زمانی که برای عکاسی نایت مود و نوردهی به سوژه‌ها نیاز است را نمایش می‌دهد که امکان خاموش و روشن کردن یا کم و زیاد کردن زمان به صورت دستی وجود دارد. به طور معمول این عدد بین 1 تا 3 ثانیه است اما برخی مواقع بسته به نوری که در محیط وجود دارد این عدد تا 30 ثانیه هم می‌تواند زیاد شود. نایت مود برای عکاسی با لنز اولترا واید وجود ندارد.

کیفیت صدا

اپل در جعبه فروش آیفون های خود دیگر کابل رابط پورت لایتنینگ به ۳.۵ میلیمتری قرار نمی‌دهد، به عبارت دیگر کیفیت خروجی صدا کاملا بستگی به رابط یا DAC داخلی هدفون‌هایتان دارد، اگر از انواع با پورت لایتنینگ استفاده می‌کنید.

ما تست کیفیت صدای خود را با استفاده از کابل رابط رسمی اپل انجام دادیم. شفافیت صدا با یک آمپلی فایر فعال خارجی عالی بود، گرچه جداسازی صدای استریو ایده آل نیست. گرچه، زمان استفاده از هدفون‌ها هیچ افت کیفیتی حس نمی‌شود تا خروجی صدا دقیق ترین باشد.

ولی بلندی صدا تنها در حد متوسط بود و با فاصله پشت استاندارد امروزه پرچم‌دارها قرار می‌گیرد.

امنیت

تنها یک ویژگی امنیتی برای این گوشی در نظر گرفته شده و آن هم تشخیص چهره است. خبری از سنسور اثرانگشت برای این گوشی نیست و اپل از دو نسل قبل این ویژگی را از گوشی‌های آیفون خودش حذف کرد.

به لطف دوربین اینفرارد و سنسور تایم آو فلایت که در ناچ گوشی دیده می‌شود آیفون 11 پرو مکس بهترین و امن‌ترین تشخیص چهره بازار را در اختیار خودش دارد. این گوشی در زمان بسیار کمی و حتی با زاویه هم می‌تواند چهره کاربر را شناسایی و قفل گوشی را باز کند و اینکار را هم در نور زیاد و هم در تاریکی مطلق به بهترین نحو انجام می‌دهد. تنها مشکلی که برای گوشی در این بخش دیده می‌شود این است که اگر گوشی را افقی دست بگیرید توانایی تشخیص چهره را ندارد.

مشخصات گوشی ایفون 11 پرو مکس

نرم افزار

به صورت پیش‌فرض iPhone 11 Pro Max با سیستم عامل iOS13 عرضه می‌شود. این نسخه از این سیستم عامل با تغییرات خوبی ارائه شده و تغییرات زیادی پیدا کرده است. در این نسخه می‌توانید به ویژگی‌هایی مانند تم دارک دسترسی داشته باشید، عمر باتری بهتری را تجربه کنید و ظاهر جدیدی از برنامه‌های عکس، نقشه و یادآور را تجربه کنید.

صفحه قفل در این گوشی همانند همان چیزی که انتظار دارید ساده است. در این صفحه دو میانبر یکی به دوربین و یکی به چراغ قوه وجود دارد. بعد از گذشتن از صفحه قفل به صفحه اصلی می‌رسیم جایی که تمام برنامه‌های نصب شده روی گوشی در اینجا نمایش داده می‌شوند.

با کشیدن انگشت از سمت راست بالای صفحه‌نمایش به کنترل سنتر دسترسی پیدا می‌کنید و با کشیدن انگشت از سمت چپ به سمت پایین نوتیفیکیشن بار را می‌بینید. در بخش کنترل سنتر با نگه داشتن انگشت روی آیکون‌ها گزینه‌هایی پیش روی شما قرار می‌گیرد که می‌توانید به کمک آن‌ها کمتر به بخش تنظیمات مراجعه کنید.

iOS همیشه از جسجرها پشتیبانی کرده و در این زمینه عملکرد خوبی از خودش نشان داده است. یکی از جسجرهای دوست داشتنی در این گوشی که به واسطه صفحه‌نمایش بزرگ آن می‌توانید به خوبی از آن استفاده کنید Reachability است که توسط آن می‌توانید محتوای در حال نمایش روی صفحه را در اندازه‌ای کوچک‌تر و در دسترس تر مشاهده کنید و به آیکون‌های بالای صفحه‌نمایش راحت‌تر دسترسی داشته باشید.

روی آیفون خبری از کلیدهای پیمایشی نیست و به همین سبب برای حرکت در منوها باید از حرکت‌های جسجری استفاده کنید. برای رفتن به صفحه اصلی باید انگشت خودتان از پایین صفحه‌نمایش به بالا بکشید، برای باز کردن لیست برنامه‌های باز باید انگشت خودتان را طبق روش قبل به بالا بکشید اما صفحه را رها نکنید، برای سوییچ کردن بین برنامه‌ها می‌توانید به صورت مورب انگشت خودتان را به چپ یا راست در بخش پایین صفحه‌نمایش بکشید. در صفحه اصلی اگر انگشت را به سمت پایین بکشید گزینه جستجو باز می‌شود.

با کشیدن انگشت روی صفحه اصلی به سمت چپ می‌توانید صفحه‌ای را مشاهده می‌کنید که در آن جا ویجت ها قرار دارند.

لمس سه بعدی از این گوشی حذف شده اما قابلیت‌های آن از میان نرفته است. برای اینکه بتوانید از این قابلیت‌ها استفاده کنید باید انگشت خودتان را روی آیکون مورد نظر کمی نگه دارید اما نیاز به فشار اضافی نیست که اپل این قابلیت را هپتیک می‌نامد.

قابلیت جدیدی به نام دارک مود در این نسخه از آی او اس به کار گرفته شده که توسط آن می‌توانید از این سیستم عامل بیشتر لذت ببرید. با فعال کردن این تنظیم چه به صورت دستی و چه به صورت زمان بندی شده تمام پس زمینه‌ها تاریک می‌شوند و علاوه بر اینکه در نور کم فشار کمتری متوجه چشمان کاربر می‌شود مصرف باتری هم کاهش پیدا می‌کند به سبب اینکه در بخش‌های تاریک پیکسل‌ها خاموش هستند.

برنامه نمایش عکس‌ها هم تغییراتی داشته اما مهم‌ترین تغییر مربوط به برنامه ویرایش بوده که می‌توانید ویرایشی کاملا حرفه‌ای هم روی عکس‌ها و هم روی ویدیوها داشته باشید.

سخت افزار

اپل از آخرین چیپ ست خودش با نام A13 Bionic برای این گوشی بهره برده است. این چیپ ست 7 نانومتری است و از 8.5 میلیارد ترانزیستور ساخته شده. پردازنده‌ای که روی این چیپ قرار گرفته 6 هسته‌ای است که 2 هسته آن فرکانس 2.65 گیگاهرتزی و 4 هسته دیگرش فرکانس 1.8 گیگاهرتزی دارند. پردازنده گرافیکی هم همان است که با چیپ ست نسل قبلی معرفی شد و 4 هسته‌ای است اما به ادعای اپل 20 درصد سریع‌تر شده و 40 درصد مصرف انرژی کمتری دارد.

 

موتور عصبی‌ای که برای آیفون 11 پرو مکس به کار گرفته شده نسل سوم است و هشت هسته دارد که 20 درصد سریع‌تر شده و 15 درصد مصرف انرژی کمتری دارد. این موتور عصبی مسئول کارهایی مانند ویژگی پردازش تصاویر در دیپ فیوژن و یا نایت مود است.

اگر با Deep Fusion آشنا نیستید باید بگوییم که این ویژگی نسخه‌ای از HDR+ اپل به حساب می‌آید. قبل از اینکه کلید شاتر را فشار دهید 4 عکس گرفته می‌شود و زمانی که کلید شاتر را لمس می‌کنید 4 عکس دیگر و بعد از آن هم 1 عکس با نوردهی زیاد گرفته می‌شود. در نهایت عکس نهایی با ادغام دیتاهای این تصاویر تهیه می‌شود که نتیجه کار عکس‌هایی روشن‌تر و شفاف‌تر است.

کنار پردازنده‌ای که روی این گوشی به کار گرفته شده می‌توانید حافظه رم را در نسخه 4 گیگابایتی مشاهده کنید. موضوع مهم در مورد گوشی‌های آیفون و سخت‌افزار آن‌ها این است که قدرت عددی بالای سخت‌افزار برای آیفون به آن اندازه مهم نیست که برای گوشی‌های اندروید مهم است؛ به سبب اینکه نرم افزار آیفون دقیقا برای آن بهینه شده و هماهنگی بسیار زیادی بین سخت‌افزار و نرم افزارش وجود دارد، موضوعی که در این یکی دو سال اخیر در گوشی‌های برندهایی مانند سامسونگ و پیکسل به خوبی به آن‌ها پرداخته شده، و همین امر سبب می‌شود سخت‌افزار خیلی قدرتمندی در مقایسه با گوشی‌های اندوریدی نیاز نباشد.

از 4 گیگابایت حافظه رم زمانی که تمام برنامه‌ها بسته باشند حدود 1.20 گیگابایت آزاد است و با باز شدن 15 برنامه میزان حافظه رم آزاد به 450 مگابایت تقلیل پیدا می‌کند.

آیفون 11 پرو مکس در نسخه‌های 64، 256 و 512 گیگابایتی عرضه می‌شود و نسخه‌ای که در اختیار ما قرار دارد نسخه 64 گیگابایتی است. همان ابتدا به 59.6 گیگابایت از این حافظه دسترسی دارید که نسبت به گوشی‌های اندرویدی عدد بسیار خوبی است و فضای کمی در اختیار فایل‌های سیستمی قرار دارد.

باتری گوشی ایفون 11 پرو مکس

آیفون ۱۱ پرو مکس بزرگترین باتری را در مقایسه با هر آیفون دیگری در تاریخ دارد و از یک سلول لیتیوم – یونی به ظرفیت ۳۹۶۹ میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کند که در مقایسه با نسل قبلی آن ۲۵ درصد بیشتر است.

هر دو مدل با یک شارژر ۱۸ وات روانه بازار شدند که ظرفیت باتری مدل Pro Max را در عرض ۳۰ دقیقه از ۰ به ۵۰ درصد و مدل معمولی ۱۱ پرو را به ۵۸ درصد می‌رساند.

شارژ کامل هر دو گوشی نزدیک به ۲ ساعت طول می‌کشد. اگر این زمان طولانی است می‌توانید قابلیت جدیدا معرفی شده بهینه‌سازی‌های فرسودگی باتری را غیرفعال کنید که هنگام افزایش شارژ آن بیشتر از ۸۰ درصد محدودیت‌هایی به وجود می‌آورد. با انجام این کار زمان شارژ طولانی‌تر می‌شود ولی باتری نیز ظاهرا زودتر فرسوده خواهد شد.

آیفون ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس از شارژ بیسیم ۱۰ وات نیز پشتیبانی می‌کنند. شایعات ادعا کرده بودند این دو گوشی از شارژ بی‌سیم معکوس نیز برای شارژ ایرپادها پشتیبانی می‌کنند ولی جدیدترین گزارش‌ها نشان می‌دهند اپل این فناوری را مدت کوتاهی پیش از رونمایی آیفون‌ها به دلیل مشکلات بیش از حد داغ کردن غیرفعال کرده است.

کالبدشکافی اخیر آیفون ها نشان می‌دهد باتری دو کانکتور دارد که یک پیش‌فرض مهم برای شارژ معکوس است. ولی جدیدترین اسناد پشتیبانی اپل سخت افزار جدیدی را نشان می‌دهند که روی عملکرد باتری نظارت و کنترل دارد، بنابراین شاید شایعات اشتباه می‌کردند. چه کسی واقعا حقیقت را می‌داند؟

در تست‌های باتری ما گوشی آیفون ۱۱ پرو مکس سربلند بیرون آمد. مدت دوام باتری این گوشی در بحث تماس با شبکه ۳G برابر با ۲۱ ساعت، گردش در وب با یک مرتبه شارژ ۱۵ ساعت یا تماشای ویدئو به مدت ۱۹.۵ ساعت بود. به عبارت دیگر دوام باتری در حالت انتظار از عدد ۱۰۰ ساعت رد می‌کند.

جمع بندی

آیفون 11 پرو مکس مناسب ترین گوشی است که به ایده ال های اپل و تلفن های هوشمند نزدیکترین است. دوربین ها واقعاً تحولی رو به جلو هستند و این شرکت را حداقل در حال حاضر از سامسونگ و گوگل جلوتر برده است. صفحه نمایش اولد با میزان روشنایی بالا تقریباً صفحه نمایش گلکسی نوت 10 پلاس را شرمنده کرده است. آیفون 11 پرو مکس همچنین دارای سریعترین پردازنده با تراشه A13 است و از طولانی ترین عمر باتری که از هر آیفون دیده ایم، برخوردار است.

اگرچه ممکن است برخی انتظار داشته باشند که اپل، در سال آینده آیفون با پشتیبانی از نسل 5 (5G) را به بازار عرضه کند، دلایل بسیار کمی برای عبور از iPhone 11 Pro Max وجود دارد. تنها مشکلی که می توان از آن شکایت کرد فضای ذخیره سازی 64 گیگابایتی این گوشی است (حداقل باید دو برابر باشد) و این تلفن کمی سنگین تر از مدل قبلی خود است.

وقتی به گوشی های هوشمند بالا رده نگاه می کنید، پرچمداران بسیار خوبی وجود دارند، اما در حال حاضر iPhone 11 Pro Max در اوج قرار دارد. برای خرید ایفون کلیک کنید.

 





:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: گوشی ایفون 11 پرو مکس , قیمت گوشی ایفون 11 پرو مکس , بررسی گوشی ایفون 11 پرو مکس , خرید گوشی ایفون 11 پرو مکس ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: